Επαγγελματικά Προϊόντα

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης των άκρων. Παρακάτω είναι κάποιες εταιρείες τα προϊόντα των οποίων χρησιμοποιούμε στις υπηρεσίες μας και μπορείτε να προμηθευτείτε ώστε να συνεχίσετε την επαγγελματική φροντίδα των άκρων σας στο σπίτι!

Gehwol

 

Ο φαρμακοποιός Eduard Gerlach αναλαμβάνει το 1868 στο Lubbecke της Βεστφαλίας το κατάστημα του πατέρα του, δημιουργώντας μια επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ακόμα και σήμερα, με το εμπορικό σήμα GEHWOL, ταυτίζεται διεθνώς με την ολοκληρωμένη φροντίδα ποδιών. 

Ο απόλυτος προσανατολισμός στην ποιότητα, σε συνδυασμό με καινοτομικές εφαρμογές και σε συνεργασία με ανθρώπους ειδικούς στη φροντίδα των ποδιών οδήγησαν την GEHWOL στην κορυφή!

Τα δραστικά προϊόντα της GEHWOL θεωρούνται μοναδικά στο χώρο τους, αφού η βάση της σύνθεσής της αποτελείται από φυσικά συστατικά.

Kräuterhof

 

Το 1963 η Ingrid και ο Erich Asam θέτουν τα θεμέλια για μια οικογενειακή επιχείρηση με την ιδέα να συνδυάσουν τη μακρόχρονη γερμανική παράδοση στη βοτανοθεραπεία με τις σύγχρονες τεχνολογίες παρασκευής ποιοτικών καλλυντικών. Η Asam GmbH, η εταιρεία που παρασκευάζει τις κρέμες Kräuterhof, παράγει μοναδικά προϊόντα με βέλτιστα αποτελέσματα για τη φροντίδα των άκρων και όχι μόνο. 

Όλα τα στάδια της διαδικασίας παραγωγής– από την επεξεργασία των πρώτων υλών, που ελέγχονται προσεκτικά, μέχρι την επιλογή των πολύτιμων φυτικών εκχυλισμάτων και  την συσκευασία του έτοιμου προϊόντος, γίνονται στον ίδιο τόπο - στο εργοστάσιο στη Βαυαρία. Μόνο με αυτό τον τρόπο μπορεί  να εγγυηθεί συνεχής βελτίωση της ποιότητας.

Podia

 

Η εταιρεία Podia είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που αφουγκράζεται τις νέες ανάγκες και δημιουργεί όλα αυτά που χρειάζονται για να γίνει η ζωή μας καλύτερη. Στην Podia πιστεύουν ότι ευεξία θα πει ισορροπία και η ισορροπία ξεκινάει από το δυνατό στήριγμα: από τα πόδια μας. Θεωρούν λοιπόν ότι τα πόδια αξίζουν τη φροντίδα μας στο μέγιστο. 

Γι' αυτό βελτιστοποιούν συνέχεια κάθε συστατικό, κάθε σημείο της σχεδίασης μιας φόρμουλας, μέχρι να φτάσουν στο άριστο αποτέλεσμα. Κάθε άνθρωπος που δοκιμάζει τα προϊόντα Podia να βιώνει μια ασύγκριτη αίσθηση ικανοποίησης. 

CND

 

Η εταιρεία CND, που ιδρύθηκε το 1979 και εδρεύει στις ΗΠΑ, είναι από τις πρωτοπόρες στην επαγγελματική φροντίδα των νυχιών, των χεριών και των ποδιών. Βαθιά αφοσιωμένη στην προώθηση της φροντίδας των νυχιών, η CND αφιερώνει σημαντικό χρόνο και πόρους στην έρευνα και ανάπτυξη των προϊόντων της. Η CND είναι ένας κορυφαίος υποστηρικτής του ρόλου της περιποίησης των άκρων στην ομορφιά και τη μόδα.

 

Essie

 

Η essie είναι μία εταιρεία στη βιομηχανία των άκρων που απευθύνεται σε επαγγελματίες, διασημότητες και fashion icons και φυσικά όλες τις γυναίκες που θέλουν βερνίκια νυχιών με ασύγκριτη ποιότητα και υπέροχα χρώματα. Προσφέρει πολυαναμενόμενες συλλογές χρωμάτων που οδηγούν τις τάσεις κάθε σεζόν. Η ποιότητα και τα "πιασάρικα", φανταστικά ονόματα έχουν οδηγήσει στη δημιουργία χιλιάδων αποχρώσεων.

Για περισσότερα από 35 χρόνια, η essie είναι αυθεντία στο χρώμα και ηγέτης στην πολυτελή περιποίηση των νυχιών, με μια βραβευμένη σειρά βερνικιών και προϊόντων φροντίδας των νυχιών. 

Θα μας βρείτε

Beautiful Nails Studio

Ομονοίας 121, Καβάλα

Τηλ: +302510231711

Κιν: +306988088680

Ωράριο Εργασίας

Δευτέρα: πρωί κλειστά  18:00 - 21:00

Τρίτη: 9:00 - 14:00 & 18:00 - 21:00 

Τετάρτη: 9:00 - 14:00 απόγευμα κλειστά

Πέμπτη: 9:00 - 14:00 & 18:00 - 21:00

Παρασκευή: 10:00 - 18:00

Σάββατο: 9:00 - 14:00 απόγευμα κλειστά